Η Εμπειρία συναντά τη Νεότητα
Η Εμπειρία συναντά τη Νεότητα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μας αρέσει να κάνουμε αυτό που έχουμε μάθει εδώ και πολλά χρόνια! Έχουμε μεγάλη εμπειρία στο λανσάρισμα κορυφαίας ποιότητας και καινοτομίας προτάσεων, στην αναβάθμιση της συγκεκριμένης κατηγορίας στην αγορά και στην ανάπτυξη σημαντικού μεριδίου αγοράς για τις μάρκες μας. Είμαστε μια ομάδα που συνδυάζει ισχυρή εμπειρία στην διαμόρφωση δικτύου διανομής και τις πιο αποτελεσματικές και σταθερές πρακτικές marketing.

Γιώργος Γκόνος

Managing Partner, GhBS

Με εκπαίδευση Χημικού Μηχανικού, εργάστηκε για 17 χρόνια στην Unilever και 23 χρόνια στη McCain Foods, συμπληρώνοντας μια καριέρα που εκτείνεται σε πέντε δεκαετίες. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Unilever, κατείχε διάφορες θέσεις, όπως Assistant Manager, R&D Detergents, Industrial Engineer, Διευθυντής Πωλήσεων B2B (απορρυπαντικά) και Διευθυντής Πωλήσεων (παγωτά και κατεψυγμένα τρόφιμα). 

Το 1992, ανέλαβε τον σχεδιασμό και την επίτευξη της εισόδου της McCain Foods στην ελληνική αγορά τροφίμων. Ξεκινώντας από την κουζίνα του σπιτιού του, ευδοκίμησε να αναδείξει την McCain Foods σε αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς τόσο στην μαζική εστίαση όσο και στην Λιανική στην Ελλάδα, με περαιτέρω επέκταση στα Βαλκάνια υπό την εποπτεία του το 2006. Υπηρέτησε ως Business Provider την περίοδο 1992-1994. Εργάστηκε ως Country Manager για την Ελλάδα από το 1994-2006, Διευθύνων Σύμβουλος για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια από το 2006-2010 και Διευθύνων Σύμβουλος για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη από το 2010-2015.

Σήμερα, είναι Σύμβουλος Διοίκησης και είναι μέλος του ΔΣ της KRIVEK SA και από το 2017 Managing Partner της GhBS. 

Mαρία Γκόνου

Managing Partner, GhBS

Marketer με 20 χρόνια ευρεία και ποικίλη εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η McCain, η Diageo και η British American Tobacco. Η εμπειρία της ξεκινά από την McCain Foods Ελλάδος & ΗΠΑ, όπου κατείχε διάφορες θέσεις στον τομέα Λιανικής και Μαζικής εστίασης. Ήταν υπεύθυνη για την ανάλυση αγοράς και ανταγωνισμού, την ανάπτυξη καμπάνιας, τη διαχείριση πελατών, την τιμολόγηση, τις εμπορικές εκθέσεις, την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την εξυπηρέτηση πελατών και τη διαχείριση Logistics και τις πωλήσεις.

Στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Diageo Hellas όπου εργάστηκε για την ανάπτυξη και εκτέλεση στρατηγικής και σχεδίων μάρκετινγκ για brands, την ανάπτυξη και εφαρμογή λανσαρισμάτων νέων προϊόντων, ATL, BTL & Digital Growth Drivers, όπως επίσης ήταν και υπεύθυνη για πλάνα ανάπτυξης με βάση τους στόχους όγκου, χρηματοοικονομικών και μεριδίων αγοράς σε κάθε αγορά. Τέλος, εργάστηκε στην British American Tobacco ως Head of Brands για Ελλάδα, Μάλτα, Κύπρο και Ισραήλ. Ήταν μέλος της ομάδας διοίκησης, με ευθύνη δύο υπολειτουργιών (Brand & SP&I), διαχείριση ομάδας 8 ατόμων και διαχείριση επένδυσης 10 εκατ. €, την ανάπτυξη στρατηγικής και μάρκετινγκ χαρτοφυλακίου Cluster για την επίτευξη επιχειρηματικών στόχων. Παρέδωσε 5ετή πλάνα ανάπτυξης και για τις 4 αγορές, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης και έρευνας καταναλωτή, ανταγωνισμού, εμπορικής πολιτικής, τα πλάνα διανομής και την ενεργοποίηση καταναλωτή 360 (ATL, BTL, Ψηφιακή, Ψυχαγωγία).

Από το 218 μέχρι και σήμερα είναι Managing Partner της GhBS. Η προσέγγιση 360 από την ανάπτυξη στρατηγικής έως την τέλεια εκτέλεση σε όλη την αλυσίδα αξίας θα βοηθήσει τις μάρκες σας να διεισδύσουν στην ελληνική αγορά με επιτυχία και βιώσιμη ανάπτυξη. 

Αυγερινός Σκίνης

Sales Manager, GhBS

Ο Αυγερινός έχει εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο των Foodservice, έχοντας εργαστεί ως Key Account Manager σε κορυφαίες εταιρείες όπως η Ifantis, η McCain και τώρα η Salomon Foodworld. Έχει βαθιά κατανόηση τόσο των χονδρεμπόρων / διανομέων όσο και των τελικών χρηστών / ιδιοκτητών και σεφ της Μαζικής Εστίασης. Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας σε διάφορους ρόλους στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, έχει εργαστεί ως Διευθυντής Πωλήσεων και Key Account Manager. 

Κατείχε θέσεις σε γνωστές εταιρείες όπως η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η McCain Hellas και η Domain Glinavos S.A. Έχει επίσης εργαστεί ως Key Account Manager για εθνικούς λογαριασμούς τόσο στην ICM όσο και στην FCM. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει αποκτήσει εμπειρία στις πωλήσεις, την ανάπτυξη αγοράς και τις νέες κατηγορίες προϊόντων, δουλεύοντας σε εταιρείες όπως την Ifantis S.A., την K22 Global Traders και τη Γαλακτοκομική Εταιρεία «ΘΕΣ ΓΑΛΑ».