Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για τη μαζική εστίαση
Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για τη μαζική εστίαση
Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για τη μαζική εστίαση
Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων
Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων
Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Κατά προτεραιότητα, ο τομέας ενασχόλησής μας είναι η μαζική εστίαση. Επικεντρωνόμαστε μόνο σε μάρκες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας. Παρέχουμε στρατηγική προσέγγιση σε όλες τις εταιρικές μας σχέσεις. Το όραμά μας δεν είναι να αντιπροσωπεύουμε απλώς ένα όμιλο ή ένα εμπορικό σήμα, αλλά να εργαζόμαστε ως η θυγατρική του, σχεδιάζοντας την τοπική στρατηγική και εφαρμόζοντάς την σε όλα τα επίπεδα. Δίνουμε έμφαση στην κατάλληλη επιλογή των τοπικών προμηθευτών / διανομέων καθώς και την αξιοποίηση τεχνικών marketing , κάτι που λείπει από τις ελληνικές και γειτονικές χώρες στον τομέα του food service.

HOTEL

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα στηρίξουν την γκάμα του μπουφέ σας και θα αναβαθμίσουν το μενού του δωματίου και του a-la-carte, με λιγότερη ταλαιπωρία και μηδενικό επιπλέον κόστος. Τα προϊόντα μας μπορούν να παρασκευαστούν σχεδόν κατά παραγγελία και να παραμείνουν αναλλοίωτα και νόστιμα για πολλές ώρες μετά την προετοιμασία! Από κρουασάν μέχρι μπιφτέκια, προσφέρετε στους καλεσμένους σας την καλύτερη εμπειρία EATertainment!

RESTAURANT

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ιδέες συνταγών ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στο μενού σας, προκειμένου να δημιουργήσετε πιάτα προορισμού που θα φέρουν τους καλεσμένους σας πίσω για να απολαύσουν! Επικοινωνήστε μαζί μας για μια συνεδρία γευσιγνωσίας τώρα!

CATERING

Όλοι αγαπάμε το Finger Food! Καταλαβαίνουμε όμως πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η προετοιμασία του. Τα σνακ μας Finger Food είναι σαν μικρά κομμάτια τέχνης. Ετοιμάζονται εύκολα, απολαμβάνονται από όλους! Από παραδοσιακά μπαστουνάκια μοτσαρέλας μέχρι ιδιαίτερες ασιατικές ιδέες, μίνι ψωμάκια για μπέργκερ, ψωμιά, και λοιπά αρτοσκευάσματα! Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναβαθμίσετε το μενού catering σας στο επόμενο επίπεδο γευστικής εμπειρίας!

BAKERY / PASTRY

Μας αρέσει να φτιάχνουμε τέλεια αυτό που δεν παρασκευάζεται εύκολα στην δική σας κουζίνα! Viennoiseries, γλυκά, μακαρόν, ψωμιά! Όλα φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά για να ευχαριστήσουν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές! Μπορείτε πλέον να βελτιώσετε την γκάμα σας χωρίς επιπλέον κόστος. Ας συζητήσουμε μαζί λύσεις προϊόντων που φτιάχνονται εύκολα και ταιριάζουν στις ανάγκες σας και στους ιδιαίτερους πελάτες σας!

BAKE OFF

Φρεσκοψημένο κάθε μέρα; Φυσικά! Προσθέστε στη γκάμα σας οτιδήποτε χρειάζεται καθημερινά ένα καλάθι καταναλωτών! Ψωμιά, κρουασάν, αρτοσκευάσματα, σνακ! Όλα φρεσκοφτιαγμένα καθημερινά! Προσφέρετε στους πελάτες σας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών με one-stop-shop!